PRAKTIJK ROTTERDAM:

ROUTE MET DE AUTO

UIT RICHTING UTRECHT:

Bij Rotterdam de A20 blijven volgen richting Hoek van Holland. Neem de afslag Rotterdam centrum/Schiebroek (afslag nr14).

Naar links richting Centrum. Alsmaar rechtdoor. Voorbij het centrum naar rechts de Blaak op. Dan de derde stoplichten rechts de Mathenesserlaan op. Bij de 2e stoplichten weer rechts. Iets doorrrijden. Het pand staat aan het plein rechts.

UIT RICHTING DORDRECHT:

Er zijn vele mogelijkheden. Een daarvan is via Rotterdamzuid. Dan via de maastunnel. Na de Maastunnel rechtsaanhouden. Bij de stoplichten de parallelweg nemen en dan na de tweede stoplichten iets verderop staat het pand aan het plein.

UIT RICHTING DEN HAAG / HOEK VAN HOLLAND:

Bij Rotterdam richting Centrum volgen Neem na DIERGAARDEBLIJDORP de tweede grote straat rechts richting DIJKZIGTZIEKENHUIS. Als maar rechtdoor onder de spoorlijnen door. Dan bij de stoplichten de parallelweg nemen. Dan de eerste mogelijkheid naar links de Mathenesserlaan op en dan weer gelijk links. U bent op de 's Gravendijkwal. Het pand staat aan het plein iets verderop

ROUTE MET HET OPENBAARVERVOER:

Vele mogelijkheden met de tram, bus en metro. Metrohalte Dijkzigt. Dan nog 5 minuten lopen.

PRAKTIJK BEEKBERGEN:

ROUTE MET DE AUTO

UIT RICHTING APELDOORN EN ARNHEM:

In Beekbergen bij de stoplichten aan de Arnhemseweg naar links (vanuit Arnhem), naar rechts (vanuit Apeldoorn) de Engelanderweg op.Ongeveer 700 meter doorrijden en dan naar links

ROUTE MET HET OPENBAARVERVOER

UIT RICHTING APELDOORN EN ARNHEM:

Bus 91: In Beekbergen bij de stoplichten halte Smittenberg uitstoppen. Hier de Engelanderweg oplopen. (kruising stoplichten) Ongeveer 10 minuten lopen.